Praktijk

De mondhygiënist is er voor iedereen!

Over mij

Ik ben Ilona Evers – van den Bosch en ben in 2006 afgestudeerd als Mondhygiëniste Bachelor of Health in Nijmegen. Hiervoor heb ik de opleiding tandartsassistente gedaan, maar wilde toch meer zelfstandigheid. Toen heb ik met veel plezier de 4-jarige opleiding mondzorgkunde gedaan, waar ik in 2006 mijn diploma heb behaald.

Ik ben met name gaan werken in de algemene praktijk. Mijn doelgroep is daarom ook heel divers. Mijn specialisme zijn mensen met parodontitis (vergevorderde tandvleesproblemen) behandelen.

Na ruim 10 jaar ervaring vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. 15 oktober 2016 heb ik mijn deuren geopend. De ontspannen en gemoedelijke sfeer word vooral voor mensen met angst voor de tandarts/mondhygiëniste erg gewaardeerd.

Waarom Mondhygiëniste Dongen

  • Regelmatig volg ik bij- en nascholing
  • Geen verwijzing nodig van tandarts!
  • Vaste mondhygiëniste
  • Ontspannen sfeer
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • 7 dagen per week van 8.00-21.30 telefonisch bereikbaar!
  • Er is geen wachtlijst! U kunt snel terecht!
  • Gediplomeerde mondhygiëniste Bachelor of Health
  • Ingeschreven bij de NVM (Nederlandse Verenging Mondhygiënisten)
  • Ingeschreven KRM (Kwaliteitsregister Mondhygiëniste)

De ingang

De wachtkamer

De behandelkamer

Praktijkregels

Wijzigingen
Wijzigingen en/of veranderingen in uw persoonlijke situatie, zoals verhuizingen, gezinssituatie of verzekeringsmaatschappij dient u zelf aan ons door te geven. Dit kan telefonisch (06 – 43 14 85 57) of per mail (info@mondhygienistedongen.nl).

Nakomen afspraken
Wanneer u een afspraak maakt, reserveren we speciaal tijd voor u. Het niet nakomen van afspraken is daarom erg vervelend. We verzoeken u dan ook vriendelijk om ons minimaal 24 uur van te voren te laten weten als u verhinderd bent. Afspraken die u later annuleert of zonder bericht niet nakomt, mogen we in rekening brengen.

Huisdieren
Helaas zijn huisdieren in de praktijk niet toegestaan. Uitgezonderd zijn (blinde) geleidehonden en signaalhonden.

Betalen
We verzoeken u om na de behandeling te factuur meteen te pinnen of contant te betalen. Ook kunt u kiezen om het over te maken.

Herinneringen
Bij het maken van de afspraak ontvangt u een afsprakenkaartje ter bevestiging. Indien uw e-mail adres bij ons bekend is, ontvangt u een herinneringsmail.

Let op!

Met het versturen van afspraak-herinneringen nemen wij niet de verantwoordelijkheid voor het niet nakomen van een afspraak. Ook niet wanneer u onverhoopt geen afspraak-herinnering van ons heeft ontvangen.

Klachtenregeling

We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat we u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Laat het ons weten! Van elke klacht kunnen we leren en nog betere zorg verlenen. Vraag ons om een verhelderend gesprek. Een gesprek kan al veel onduidelijkheden wegnemen. De mondhygiëniste kan dan nog eens uitleggen waarom ze iets op een bepaalde manier deed. We gaan dan samen zoeken naar een oplossing.

U mag uw klacht:

Mailen : info@mondhygienistedongen.nl
Bellen : 06-43148557
Brief sturen naar:

Mondhygiëniste Dongen
Jeroen Boschstraat 4
5102 DX Dongen

Mochten we er samen niet uitkomen, dan is onze praktijk is aangesloten  de Landelijke Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn